Dagarna innan bröllopet

När dagen stundar är det säkert mycket som surrar genom huvudet. Och med bra planering och utan otrevliga överraskningar bör det mesta förberedelser för själva vigseln och middagen vara färdiga. Om det är fallet kan man ju fråga sig vad man gör innan bröllopet för att vara i perfekt skick när dagen väl kommer.

Gå in nya skor

Det är inte ovanligt att ha skaffat nya skor speciellt för bröllopsdagen. Och har man ännu inte gått in dem är det smart att göra detta först. Att få skavsår eller bara allmänt ömma fötter på dagen är ju inget man vill uppleva.

Tvätta håret innan

Många har säkert hört att håret ofta ser som bäst ut en dag efter en ordentlig tvätt. Men detta kan faktiskt variera en del från person till person och vilka produkter man använder. Du känner troligtvis ditt eget hår bäst här. Välj då en passande dag att tvätta håret och låt det sedan vila tills det är dags.

Behandling dagar innan

Precis som det kan vara med håret och tvätt kan det vara med huden och behandlingar. Det finns många saker man kan göra som får en att känna sig vacker men det är viktigt att veta hur snabbt huden återhämtar sig efter den utvalda behandlingen. Rådslå med en expert om du känner dig osäker.

 Ta ledigt och ta det lugnt

Inför en dag som bröllopet är det lätt hänt att man börjar stressa och tänka på allt som kan gå annat än planerat. Men som vi också vet är stress inte bra för kroppen när vi upplever det under en längre period. Jobba därför inte med bröllopet, eller något annat viktigt egentligen, utan ta det lugnt och ge kropp och sinne tid att vara ned.

Se till att få gott om sömn

Sömnen är bland det viktigaste att vara regelbunden med i livet och när vi inte sover gott påverkas hela kroppen på ett eller annat sätt. Se därför till att få en god natts sömn varje dag innan bröllopet för att vara i tipptopp form.