Fixa vacker hy innan bröllopet

Om du vill se ditt absolut bästa ut på bröllopsdagen bör du se till att vara ute i god tid med alla behandlingar och kurer. Här tänkte vi fokusera just på hur du får din hy att må och se så bra ut som möjligt på din bröllopsdag.

För att vara säker på att få ett sådant bra resultat som möjligt bör du helst börja upp till 3 månader innan den stora dagen. Se till att skaffa produkter av bra kvalitet som verkligen passar din hudtyp. Du kan enkelt hitta högkvalitativa produkter på nätet idag i butiker som Dermashoppen.

Men det är också varmt rekommenderat att du tar dig till en ordentlig skönhetssalong och lägger upp en plan tillsammans med en expert. De kan ge rekommendationer på behandlingar av olika slag som kan bli aktuella att göra ledande upp till bröllopsdagen. Vissa behandlingar kan trots allt behöva göras mer än en gång innan de verkligen ger sitt fulla resultat. Och det är inte ovanligt att det är en uppehållsperiod mellan tillfällena dessutom.

Något du bör vara noga med under denna tid är också att använda solskyddsprodukter dagligen. Och om du hade tänkt att få lite färg innan bör du veta att solskyddsprodukter inte förhindrar detta. Men de kan absolut förhindra skador på huden. Är du ute i solen länge under en dag är det rekommenderat att återapplicera solskydd varannan timme.

När den stora dagen väl kommer bör du vara extra noga med att lägga en bra grund. Sminket kommer verkligen att sättas på prov under dagen och det är din uppgift att se till att den håller för nästan vad som helst. Long-lasting produkter är vad du vill leta åt och en primer är ett absolut måste.

Som nödlösning rekommenderar vi även att ha en duktig vän vara din nödsminkös under bröllopet och fixa till små skavanker som dyker upp. Ge dem ett litet sminkkit med alla de viktigaste redskapen du behöver.